Goedkope websites in Gent

Zou je graag goedkoop een website laten maken in Gent, dan ben je aan het juiste adres bij websitesgent.be. Met meer dan 15 jaar ervaring kan je bij ‘Websites Gent’ goedkoop maar kwalitatief je aanwezigheid op het internet laten bouwen.

De prijs van een website hangt natuurlijk af van wat je juist zou willen maar voor alle websites die wij maken geldt het volgende …

  • jij als de klant kan ideeën, beelden en teksten aanleveren over hoe je graag zou hebben dat je website er zal uitzien
  • je kan je eigen hosting kiezen of dit door ons laten doen
  • je kan na aflevering zelf alle teksten en beelden op je website aanpassen
  • de klant is volledige eigenaar van zijn website en is niet gebonden aan langlopende contracten; ook bij een update van de site kan je ervoor kiezen de aangeleverde site door iemand anders te laten aanpassen
  • de domeinnaam is en blijft volledig in eigendom van de klant

Omdat elke website anders is en wij vaak maatwerk leveren is het niet eenvoudig om voor elke mogelijke website een prijs te geven vooraf.

Een heel eenvoudige WordPress website met een vijftal pagina’s, eigen beelden en tekst kan al voor 500 euro geleverd worden.

Als je de domeinnaam en hosting door ons wilt laten doen kan dat voor 150 euro per jaar (op vraag eenvoudig opzegbaar na het lopende jaar). Als dit niet bij ons gebeurd dan moet je zelf webruimte voorzien. Met de nodige paswoorden kunnen wij voor een extra kost van 50 euro je website op jouw webplek plaatsen.

Zelfs een heel uitgebreide website kan goedkoop worden gemaakt, als de klant dan zelf extra foto’s en beeldmateriaal op de site plaatst na aanlevering. Wij kunnen een eenvoudige site aanleveren met enkele pagina’s en daarna kan jij alles zelf verder aanvullen. Dit kan een heel groot verschil maken qua prijs.

Als je een heel persoonlijke of eigen lay-out wilt voor je site dan zal het budget moeten verhoogd worden naar 1000 euro. Zelfs als je zelf alle beelden of het volledige ontwerp aanlevert is het best wel wat werk om dit binnen WordPress te realiseren.

Standaard functionaliteit kan goedkoop gemaakt worden. Bijvoorbeeld een blog met mogelijkheid van reacties van bezoekers of een galerij met foto’s. Maar als je bijvoorbeeld een geavanceerde kalender wilt moet het budget waarschijnlijk hoger ingesteld worden. Dat is waarschijnlijk maatwerk.

De eerste stap; een offerte vragen

Een offerte vragen is geheel vrijblijvend. Het is een goede basis om na te denken over wat wel en niet kan binnen jouw budget. Het is wel belangrijk om goed te beschrijven wat je voor ogen hebt.

Bezoek dus snel Websites Gent.